Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте кои са те и как да ги консумираме
Рецептата за направата им е много лесна и всеки от нас може да я направи вкъщи
Вижте лесната рецепта и веднага запретнете ръкави
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Тънкостите, за да бъде винаги сочно, се крият най-вече в използването на марината и точните подправки
Тук става въпрос за прекаляване, дори до мания на тема здравословно хранене
Вижте тънкостите
Ето кои са те
Когато се пържи, влакната на месото се насищат с олио и се губи истинският вкус
Грешка: Добавяте твърде много вода към ориза